Bramborové gnocchi (noky) - jejich původ sahá do 16. století, kdy se začaly dovážet brambory z Ameriky. Gnocchi alla sorrentina jsou jedním z nejchutnějších receptů, připravují se s rajčaty, vláknitou mozzarellou a čerstvou bazalkou. Jsou však vynikající s jakýmkoli kořením; popusťte uzdu své fantazii.
Složení: rehydratované brambory 70% (voda, bramborové vločky), rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborový škrob, sůl, regulátor kyselosti kyselina mléčná, konzervant sorban draselný, přírodní aromata. Může obsahovat stopy mléka a vajec.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 677 kJ/159 kcal, tuky 0,2 g (z toho nasycené 0,1 g), sacharidy 36,4 g (z toho cukry 0,3 g), vláknina 0,4 g, bílkoviny 2,8 g, sůl 0,6 g