Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci,chystáme pro Vás spoustu novinek a zajímavých akcí.Váš tým Dortisimo

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg)

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg)
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg)
Výrobce: Zeelandia
Katalogové číslo: 6032
EAN: 2017000002796
Omezený počet kusů
Skladem
102 Kč s DPH / ks
102

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
11.03.2025
Rychlé vyřízení
od Ověřený zákazník
10.03.2025
Maximální spokojenost
od Ověřený zákazník
08.03.2025
Paní v prodejně mi poradila a vysvětlila postup zdobení
Příjemné prostředí
Široká nabídka
Bylo problematické najít místo k zaparkování
od Ověřený zákazník
08.03.2025
Rychlost.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.