Powered by Smartsupp

Omezení provozu Hradec Králové po dobu prázdnin ( 1.7-31.8.2025) Po-Pá - od 9:00-17:00, So - od 8:00-12:00

Hradecká prodejna 18-19.7 (pá-so) ZAVŘENA

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Tylose prášek 100% (CMC) Fractal 250 g

Tylose prášek 100% (CMC) Fractal 250 g
Tylose prášek 100% (CMC) Fractal 250 g
Výrobce: Fractal
Katalogové číslo: 6308
EAN: 5999092902895
Omezený počet kusů
Odesíláme:
Pondělí 21.07.2025
Skladem
289 Kč s DPH / ks
115,6 Kč / 100g
289
Sdílet Hlídat cenu a dostupnost Dotaz Možnosti dopravy GPSR

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování. Pomáhá udržet požadovanou hustotu i po přidání tekutého barviva. Dá se použít i jako lepidlo.

Použití při výrobě gumpasty: 500 g moučkového cukru, 4 lžíce vody, 1 lžíce glukózy, 1 lžička prášku Tylose. V misce rozmíchejte polovinu moučkového cukru s práškem Tylose (CMC). Vodu zahřejte a rozpusťte v ní glukózu a poté přidejte moučkový cukr s práškem CMC. Nakonec přidáváme zbytek moučkového cukru. Směs hněteme dokud nevznikne modelovací hmota.

Složení: emulgátor (E466 karboxymethylcelulóza)

Tylose prášek 100% (CMC) Fractal 250 g

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
18.07.2025
Jsem naprosto spokojený se zbožím, formou dodání i rychlostí vyřízení objednávky.
od Ověřený zákazník
15.07.2025
Rychlé doručeni
od Ověřený zákazník
10.07.2025
Přehlednost stránek, velký výběr, dobré ceny, rychlé dodání a komunikace
od Ověřený zákazník
10.07.2025
Příjemné a milé slečny na prodejně, profesionální vystupování, vše rychle vyřízeno.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.