Sardinské gnocchetti - jsou typem těstovin, jak napovídá jejich název, typickým pro sardinskou oblast. Na ostrově se jim říká malloreddus. Jsou používány v mnoha receptech. Tvar skořápky je ideální pro "přijetí" omáčky.
ŘEMESLNĚ VYRÁBĚNÁ BEZLEPKOVÁ PASTA RAŽENÁ ZLATOU MATRICÍ
- těsto je díky zlaté matrici méně namáháno a má ideální pórovitost a vynikající propustnost pro koření a omáčky
- pomalé sušení při nízkých teplotách podle nejlepší tradice, které zachovává výživové vlastnosti a zvýrazňuje chuť a vůni.
Doporučený čas vaření 15 min.
Složení: kukuřičná mouka, rýžová mouka, voda
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1475 kJ/344 kcal, tuky 0,9 g (z toho nasycené 0,5 g), sacharidy 76,5 g (z toho cukry 0,5 g), vláknina 0,3 g, bílkoviny 7,2 g, sůl 0,001 g