Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Agar-agar 700 E406 (1 kg)

Agar-agar 700 E406 (1 kg)
Agar-agar 700 E406 (50 g)
Katalogové číslo: 0656
EAN: 2017000000587
Omezený počet kusů

Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas. Použití na želírování ovocných šťáv, zeleninových vývarů, ochucených vod apod.

Termín dodání :
5 dní
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Na cestě,dodání může být i měsíc
1 039,00 Kč s DPH
103,90 Kč / 100g
1039.00 aaa1

Charakteristika: bílý až šedobílý jemný prášek bez chuti a zápachu.

Možnosti použití: cukrárenské želé, pudinky, marmelády, želatinové dorty bez krému.

Použití v molekulární kuchyni: zahušťovadlo s opakovaným použitím, želírující činidlo, emulgátor, stabilizátor.

Není vhodný do kyselého prostředí.

Návod na přípravu: odměřené množství (například 5 g agaru na 1 litr vody) se nasype do studené vody a za stálého míchání se zahřeje na teplotu 75–80 °C, kdy se plně rozpustí. Na výrobek se musí nalévat horký, při nižších teplotách hrudkovatí. Po zchlazení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Pokud není spotřebováno celé množství, lze uložit v chladničce a po zahřátí na 80 °C se získá opětovně tekutá konzistence.

Co možná nevíte: Agar-agar obsahuje železo, vápník, jód a další stopové prvky. Velmi účinně snižuje cholesterol., je vhodný pro osoby s vysokým tlakem. Když prochází agar-agar zažívacím traktem, sbírá staré usazeniny a čistí vnitřnosti. Při vysoké konzumaci má mírně projímavé účinky a je velmi snadno stravitelný.

Agar-agar 700 E406 (1 kg)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.