Vážení zákazníci, ve státní svátek jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie s kousky (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie s kousky (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta MEC3 Pistácie s kousky (200 g) Besky edice
Výrobce: MEC3
Katalogové číslo: 5900
EAN: 2017000025771
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Pixomar / FreeDigitalPhotos.net

Termín dodání :
14 dní
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
197,00 Kč s DPH
98,50 Kč / 100g
197.00 aaa1

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: glukózový sirup, cukr, voda, mandle, aroma (mandle, lískové oříšky, vlašské ořechy, pistácie), kousky pistácií (4,5%), barvivo amoniakový karamel, sůl, přírodní aroma, zahušťovadlo karagenan

Dávkování: 50 g na 1 l základní směsi.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1347,1 kJ/322 kcal, tuky 7,8 g (z toho nasycené 0,3 g), sacharidy 58,5 g (z toho cukry 42,5 g), bílkoviny 3,2 g, sůl 1,12 g

Ochucovací pasta MEC3 Pistácie s kousky (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.