Vážení zákazníci, vítejte v našem novém e-shopu

Váš rabat: 10% (Započten v ceně výrobků)

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta Joypaste Tiramisu (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta Joypaste Tiramisu (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta Joypaste Tiramisu (200 g) Besky edice
Výrobce: IRCA
Katalogové číslo: 4381
EAN: 2017000002048
Sleva 5%
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením rakratchada torsap / FreeDigitalPhotos.net

Ušetříte: 10,50 Kč tj.4.73%
Běžná cena: 222,00 Kč
Skladem
211,50 Kč s DPH / ks
105,75 Kč / 100g
211.50

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: glukózo-fruktózový sirup, cukr, víno marsala (oxid siřičitý), vaječný žloutek, přírodní extrakt z kávy, aromata, modifikovaný škrob, alkohol. Může obsahovat stopy mléka.

Dávkování: 70 g na 1 kg základní směsi nebo krému.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1260 kJ/298 kcal, tuky 3,7 g (z toho nasycené 1,7 g), sacharidy 40,6 g (z toho cukry 38,3 g), vláknina 0 g, bílkoviny 2 g, sůl 0,02 g, alkohol 13,3 g

Ochucovací pasta Joypaste Tiramisu (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.