Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta Joypaste Limetka (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta Joypaste Limetka (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta Joypaste Limetka (200 g) Besky edice
Výrobce: IRCA
Katalogové číslo: 5825
EAN: 2017000016595
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením zirconicusso / FreeDigitalPhotos.net

Skladem
217,00 Kč s DPH / ks
108,50 Kč / 100g
217.00

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, regulátory kyselosti E330, E300, rehydratovaná citronová šťáva, aroma, zahušťovadlo pektin E440, maltodextrin, barviva E160a, E141, E100

Dávkování: 60 - 80 g na 1 l základní směsi nebo krému.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1038 kJ/245 kcal, tuky 0,01 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 56,3 g (z toho cukry 55,2 g), vláknina 0,3 g, bílkoviny 0,1 g, sůl 0,004 g

Ochucovací pasta Joypaste Limetka (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.