Vážení zákazníci, ve státní svátky jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Labeta Puding s vanilkovou příchutí bez lepku (40 g)

Labeta Puding s vanilkovou příchutí bez lepku (40 g)
Labeta Puding s vanilkovou příchutí bez lepku (40 g)
Katalogové číslo: L0031
EAN: 8594009166284
Omezený počet kusů
Termín dodání :
14 dní
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
12,00 Kč s DPH
30,00 Kč / 100g
12.00 aaa1

Milujete dezerty, které jsou chutné a díky kterým nemusíte v kuchyni trávit celý den? Přesně jeden takový pro vás máme! Vyzkoušejte vynikající puding s vanilkovou příchutí. Díky absenci lepku můžete tento pětiminutový recept připravit i pro nečekanou návštěvu, která trpí intolerancí na lepek. Pokud byste chtěli puding dietně ještě vylepšit, můžete vyzkoušet i bezlaktózovou úpravu pomocí rostlinné náhrady klasického mléka.

Balení obsahuje: 40 g směsi na přípravu pudingu s vanilkou příchutí bez lepku

K tomu přidáte: pouze 500 ml mléka, případně mléka bez laktózy nebo rostlinné náhrady mléka (sójové, rýžové)

Příprava: Z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2 - 3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Složení: kukuřičný škrob, aroma, kurkumový extrakt

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1513 kJ/356 kcal, tuky <0,5 g (z toho nasycené <0,1 g), sacharidy 87 g (z toho cukry 6,1 g), vláknina 0,9 g, bílkoviny <0,5 g, sůl 0,02 g

Labeta Puding s vanilkovou příchutí bez lepku (40 g)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.