Vážení zákazníci, vítejte v našem novém e-shopu

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Farcitura - zrcadlová poleva Mirall Jahoda (250 g)

Farcitura - zrcadlová poleva Mirall Jahoda (250 g)
Ochucovací pasta Joypaste Jahoda (200 g)
Výrobce: Master Martini
Katalogové číslo: 6092
EAN: 2017000002833
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.net

Termín dodání :
14 dní
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
53,00 Kč s DPH
21,20 Kč / 100g
53.00 aaa1

Představujeme Vám farcitura (zrcadlovou polevu), která promění Vaše dorty a zákusky v luxusní a okouzlující díla! Tato lesklá glazura se zrcadlovým efektem je ideální pro dekoraci dortů, zákusků a dalších sladkých pochoutek. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený amatér, Farcitura Vám umožní dosáhnout dokonalého vzhledu, který bude ohromovat Vaše hosty a zákazníky.

Farcitura je snadno použitelná za tepla i za studena. Stačí odebrat potřebné množství farcitury z balení, nahřát ji v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na 40 - 45°C a krátce promíchat tak, aby se nevytvořily bubliny vzduchu. Poté farcituru rozetřete na zákusek pomocí špachtle a pozorujte, jak se Váš dezert promění v okouzlující kousek umění!

Složení: cukr, glukózový sirup, voda, jahodové pyré (5%), zahušťovadla (E440ii, E407, E341ii), výtažek z černé mrkve a světlice barvířské, kyselina askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti E330, konzervant E202, aroma. Může obsahovat stopy mléka.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1071 kJ/252 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 56 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,16 g

Farcitura - zrcadlová poleva Mirall Jahoda (250 g)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.