Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Jahoda (250 g) Besky edice

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Jahoda (250 g) Besky edice
Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Jahoda (250 g)
Výrobce: IRCA
Katalogové číslo: 2075
EAN: 2017000001447
Omezený počet kusů
Skladem
91,00 Kč s DPH / ks
36,40 Kč / 100g
91.00

Představujeme Vám farcitura (zrcadlovou polevu), která promění Vaše dorty a zákusky v luxusní a okouzlující díla! Tato lesklá glazura se zrcadlovým efektem je ideální pro dekoraci dortů, zákusků a dalších sladkých pochoutek. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený amatér, Farcitura Vám umožní dosáhnout dokonalého vzhledu, který bude ohromovat Vaše hosty a zákazníky.

Farcitura je snadno použitelná za tepla i za studena. Stačí odebrat potřebné množství farcitury z balení, nahřát ji v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na 40 - 45°C a krátce promíchat tak, aby se nevytvořily bubliny vzduchu. Poté farcituru rozetřete na zákusek pomocí špachtle a pozorujte, jak se Váš dezert promění v okouzlující kousek umění!

Složení: glukózo-fruktózový sirup, cukr, voda, jahody (3%), zahušťovadlo pektin, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti E330, konzervant E202, aroma, výtažek z černého rybízu, barviva košenila a beta karoten

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1081 kJ/254 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 63,6 g (z toho cukry 63,4 g), vláknina 0,3 g, bílkoviny 0,02 g, sůl 0 g

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Jahoda (250 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.