Vážení zákazníci, ve státní svátek jsou všechny naše prodejny uzavřeny.

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Čokoláda (250 g) Besky edice

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Čokoláda (250 g) Besky edice
Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Čokoláda (250 g)
Výrobce: IRCA
Katalogové číslo: 4081
EAN: 2017000001874
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením KEKO64 / FreeDigitalPhotos.net

Skladem
86,00 Kč s DPH / ks
34,40 Kč / 100g
86.00

Představujeme Vám farcitura (zrcadlovou polevu), která promění Vaše dorty a zákusky v luxusní a okouzlující díla! Tato lesklá glazura se zrcadlovým efektem je ideální pro dekoraci dortů, zákusků a dalších sladkých pochoutek. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený amatér, Farcitura Vám umožní dosáhnout dokonalého vzhledu, který bude ohromovat Vaše hosty a zákazníky.

Farcitura je snadno použitelná za tepla i za studena. Stačí odebrat potřebné množství farcitury z balení, nahřát ji v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na 40 - 45°C a krátce promíchat tak, aby se nevytvořily bubliny vzduchu. Poté farcituru rozetřete na zákusek pomocí špachtle a pozorujte, jak se Váš dezert promění v okouzlující kousek umění!

Složení: sušená čokoláda 40% (cukr, kakao), glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti E334, želírující látka pektin, konzervant E202, aroma. Může obsahovat stopy mléka.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1125 kJ/265 kcal, tuky 2,7 g (z toho nasycené 1,6 g, z toho mono-nenasycené 1 g, z toho poly-nenasycené 0,1 g), sacharidy 57,2 g (z toho cukry 55 g), vláknina 2,6 g, bílkoviny 3 g, sůl 0,03 g

Farcitura - zrcadlová poleva IRCA Čokoláda (250 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.