Powered by Smartsupp

Vánoční dárek, který se vždy trefí? Dárkový poukaz z Dortisima! ♥

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ecco! variegato protírací pasta Marakuja (200 g) Besky edice

Ecco! variegato protírací pasta Marakuja (200 g) Besky edice
Katalogové číslo: 320023/CU200
EAN: 8594217872953
Nové
Omezený počet kusů
Odesíláme:
Pondělí 08.12.2025
Skladem
100 Kč s DPH / ks
100
Sdílet Hlídat cenu a dostupnost Dotaz Možnosti dopravy GPSR

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Protírající pasta do zmrzliny. Lze použít i do cukrářských výrobků.

Složení: glukózo-fruktózový sirup, marakujové pyré, cukr, modifikovaný škrob E1422, regulátor kyselosti E330, barvivo E160a, přírodní aroma, zahušťovadlo E406, konzervant E202

Dávkování: dle potřeby

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1183 kJ/278 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 66,9 g (z toho cukry 56,6 g), vláknina 0,5 g, bílkoviny 0,7 g, sůl 0,01 g

5,0 2 hodnocení
1
(2)
2
(0)
3
(0)
4
(0)
5
(0)
Seřadit dle
Zobrazujeme pouze hodnocení s vyplněným textem.
od Ověřený zákazník
10.10.2024
vynikající
od Ověřený zákazník
18.09.2024
Naprosto vynikající! Skvělý doplněk k mangovému disku. Určitě nekupuji naposledy.

Ecco! variegato protírací pasta Marakuja (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
04.12.2025
objednávám pravidelně a vždy jsem byla spokojena.
od Ověřený zákazník
30.11.2025
Velice spokojena ,objednávala jsem již vícekrát
od Ověřený zákazník
29.11.2025
Rychlé dodání, široký sortiment.
od Ověřený zákazník
28.11.2025
přehledný web
dobrý sortiment
ochotný personál
rychlost

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce, speciální kupóny a další informace přímo do e-mailu?
Přihlaste se k odběru.