Powered by Smartsupp

Velký podzimní výprodej dortového zdobení je tady! Připrav se na Vánoce a ušetři až 50 %!

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Alvarak Silikonová pečicí podložka s protiskluzovým povrchem (30 x 40 cm)

Alvarak Silikonová pečicí podložka s protiskluzovým povrchem (30 x 40 cm)
Alvarak Silikonová pečicí podložka s protiskluzovým povrchem (30 x 40 cm)
Výrobce: Alvarak
Katalogové číslo: SIL-17
EAN: 8590838171710
Omezený počet kusů
Odesíláme:
Pondělí 08.12.2025
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
248 Kč s DPH
248 aaa1
Sdílet Hlídat cenu a dostupnost Dotaz GPSR

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme a se vším poradíme.

Customer Support

Silikonový vál na těsto je ideální náhražkou pečicího papíru a vynikající pro zpracování těsta a ostatních pokrmů. Dokonale přilne ke stolu, těsto se nelepí. Vál se snadno čistí a neváže pachy pokrmů. Je žáruvzdorný, lze použít i jako podložku pod horké nádobí. Vyrobeno z prvotřídního silikonu, vhodné do ledničky a myčky. Musíte však dávat pozor, abyste jej při krájení a vykrajování těsta nepořezali. Doporučujeme použít plastová vykrajovátka a plastové nožíky.

Rozměr: 30 x 40 cm

Alvarak Silikonová pečicí podložka s protiskluzovým povrchem (30 x 40 cm)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Hodnocení obchodu

od Ověřený zákazník
12.11.2025
Rychlost dodání.
od Ověřený zákazník
11.11.2025
Vela zaujimavych produktov a variant produktov - perfektny vyber!
Produkty z kosika zmiznu po case neaktivity - to sa mi velmi nepaci
od Ověřený zákazník
06.11.2025
Je bezva, že si mohu nechat poslat zboží na prodejnu a nic neplatit.
od Ověřený zákazník
05.11.2025
Rychlé dodání, kvalitní zboží

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.