Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Váš rabat: 10% (Započten v ceně výrobků)

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Směs na výrobu nadýchaného světlého korpusu Piškot světlý (0,5 kg)

Směs na výrobu nadýchaného světlého korpusu Piškot světlý (0,5 kg)
Směs na výrobu nadýchaného světlého korpusu Piškot světlý (0,5 kg)
Výrobce: Zeelandia
Katalogové číslo: 3982
EAN: 2023000002339
Sleva 10%
Nové
Omezený počet kusů
Ušetříte: 6,20 Kč tj.10.00%
Běžná cena: 62,00 Kč
Skladem
55,80 Kč s DPH / ks
11,16 Kč / 100g
55.80

Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot, vhodná zejména pro rolády a korpusy.

Korpus, bábovka: 500 g Piškot světlý, 300 g vaječná melanž, 100 g voda, 40 g olej (nemusí se přidávat). Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min., na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat.

Pláty: 500 g Piškot světlý, 375 g vaječná melanž, 50 g voda.Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min.

Složení: pšeničná mouka, cukr, emulgátor (emulgátory E472b, E477, glukózový sirup sušený, mléko odtučněné sušené), pšeničný škrob, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl jedlá jodiodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný), barvivo E160a(i), zahušťovadlo E415, aroma

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1566 kJ/373 kcal, tuky 2,91 g (z toho nasycené 2,25 g), sacharidy 79,71 g (z toho cukry 39,43 g), vláknina 2,08 g, bílkoviny 5,52 g, sůl 1,82 g

Směs na výrobu nadýchaného světlého korpusu Piškot světlý (0,5 kg)

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.