Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

SLEVA 50%! Dr. Oetker Kokosky (375 g) Trvanlivost do 02/2023!

SLEVA 50%! Dr. Oetker Kokosky (375 g) Trvanlivost do 02/2023!
SLEVA 50%! Dr. Oetker Kokosky (375 g) Trvanlivost do 02/2023!
Katalogové číslo: DO0125_S01
EAN: 2022000001175
Omezený počet kusů
Nebude již aplikována žádná další sleva.
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Skladem
65,00 Kč s DPH / ks
17,36 Kč / 100g
65.00

Balení obsahuje: 375 g směsi na těsto

K tomu přidáte: 3 bílky (velikost M)

Příprava: Směs pro přípravu kokosek vsypeme do mísy a přidáme bílky. Šleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni 2 minuty do hladké hmoty. Pomocí dvou polévkových lžic tvoříme z těsta hrudky o velikosti vlašského ořechu a pokládáme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do trouby a pečeme asi 15 minut (elektrická trouba 170°C, horkovzdušná trouba 150°C, plynová trouba střední stupeň). Po upečení necháme kokosky na plechu asi 5 minut chladnout, potom kokosky s papírem na pečení sejmeme z plechu na kuchyňskou mřížku a necháme zcela vychladnout. Po vychladnutí kokosky uložíme do dobře uzavíratelné dózy.

Složení: cukr 47%, sušený mletý kokos, fruktóza, zahušťovadlo (sodná sůl karboxymethylcelulosy), aroma. Může obsahovat stopy vajec, mléka a lepku.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1852 kJ/444 kcal, tuky 25 g (z toho nasycené 24 g), sacharidy 46 g (z toho cukry 45 g), bílkoviny 5,5 g, sůl 0,3 g

SLEVA 50%! Dr. Oetker Kokosky (375 g) Trvanlivost do 02/2023!

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.