Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Pravý marcipán na potahování dortů

logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Marcipán je hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené mandle s cukrem. Existuje mnoho receptur a obecně platí, že čím vyšší podíl mandlí, tím vyšší je jeho jakost. Je vhodný na potahování, modelování, ale i jako náplň do dortů, zákusků a pralinek. Hodí se na výrobu ozdob pro svatební a vánoční cukroví.
Marcipán je třeba dobře propracovat, aby měl konzistenci modelíny. Tvrdnutí výrobků trvá cca dva dny, proto je třeba ozdoby připravovat několik dnů předem.
Lze ho snadno barvit gelovými barvami. Je třeba počítat s tím, že není bílý, ale lehce nažloutlý. Proto je výsledný odstín o trochu jiný, než když se použije klasická fondánová potahovací hmota. Avšak jeho přirozená barva je velmi oblíbená na výrobu svatebních dortů. Ať už pro jeho mandlovou chuť, tak pro svůj lehký champagne odstín.
Nabízíme ho také barvený ve velikostech 100 g a 250g. Přírodní je dostupný jako 150 g, 0,5 kg, 1,25 kg 2,5 kg balení.
Uchovávejte ho v igelitových sáčcích a uzavřených nádobách, aby nevysychal a tudíž neztvrdl.
Filtrace
Cena
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Výrobce
(0)
(0)
Omezený počet kusů
Marcipán fialový (100 g)
Katalogové číslo: 6042-06
 
 
66,00 Kč s DPH / ks
Skladem
Omezený počet kusů
Pravý marcipán 0,5 kg
Katalogové číslo: 0091
 
 
142,00 Kč s DPH / ks
28,40 Kč / 100g
Skladem
Nové
Omezený počet kusů
Marcipán natural (0,5 kg)
Katalogové číslo: 6002V
 
 
264,00 Kč s DPH / ks
52,80 Kč / 100g
Skladem
Omezený počet kusů
Pravý marcipán 1,25 kg
Katalogové číslo: 0090
 
 
354,00 Kč s DPH / ks
28,32 Kč / 100g
Skladem
Omezený počet kusů
Pravý marcipán 2,5 kg
Katalogové číslo: 0083
 
 
663,00 Kč s DPH / ks
26,52 Kč / 100g
Skladem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.