Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta MEC3 Karamel (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta MEC3 Karamel (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta MEC3 Karamel (200 g)
Výrobce: MEC3
Katalogové číslo: 0854
EAN: 2017000000655
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.net

Termín dodání :
14 dní
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Není skladem
121,00 Kč s DPH
60,50 Kč / 100g
121.00 aaa1

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: karamel 50% (glukózový sirup, karamel, cukr, voda), glukózový sirup, přírodní aroma, aroma, voda, cukr, barvivo karamel, zahušťovadlo agar-agar

Dávkování: 40 g na 1 l základní směsi nebo krému.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1023 kJ/244,6 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 61,1 g (z toho cukry 32,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g

Ochucovací pasta MEC3 Karamel (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.