Vítejte na našich nových stránkách Dortisimo.cz . Prosíme o strpení než vše doladíme a bude fungovat na 100%.Případně postřehy nám zašlete na office@dortisimo.cz

Dortisimo.cz s.r.o.

Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
IČ: 24239241
DIČ: CZ24239241

Ochucovací pasta MEC3 Červený pomeranč (200 g) Besky edice

Ochucovací pasta MEC3 Červený pomeranč (200 g) Besky edice
Ochucovací pasta MEC3 Červený pomeranč (200 g)
Výrobce: MEC3
Katalogové číslo: 5595
EAN: 2017000035152
Omezený počet kusů

Obrázek se svolením Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Skladem
5,66 € s DPH / ks
2,83 € / 100g
5.66

Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi.

S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty.

Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!

Složení: glukózový sirup, voda, cukr, koncentrovaná pomerančová šťáva (10%), regulátory kyselosti E330, maltodextriny, aroma, barviva antokyany, karamel (E150c), paprikový výtažek, zahušťovadla agar-agar, pektin, přírodní aroma

Dávkování: 65 g na 1 l základní směsi nebo krému.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1125 kJ/264 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 59 g (z toho cukry 36 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,02 g

Ochucovací pasta MEC3 Červený pomeranč (200 g) Besky edice

phone +420739699384
logo

Získejte věrnostní slevu na váš nákup 3 - 10%.

Naposledy prohlížené zboží

Zaujaly vás naše produkty?

Chtěli byste s námi spolupracovat?

Jste

obchod?

Mám zájem

Jste

výrobna?

Mám zájem

Jste

influencer?

Mám zájem
přihlaste se k našemu
NEWSLETTERU
Chcete dostávat novinky, akce a další informace přímo do emailu?
Přihlašte se k odběru.