Sypká směs pro přípravu krému Tiramisu.
Dávkování: 2x400 g krému Tiramisu, 1 l mléka, 1 l šlehačky
Použití: Obsah sáčku rozpusťte ve směsi 1 l polotučného mléka a 1 l smetany ke šlehání. Směs šlehejte při maximální rychlosti po dobu 4 minut. Piškoty lehce namáčejte v kávě a skládejte na dno nádoby, takto připravenou vrstvu překryjte 1/3 krému Tiramisu. Postup opakujte. Dezert nechte nejméně 1 hodinu ztuhnout v chladničce. Před servírováním posypte kakaem.
Složení: cukr, maltodextrin, modifikovaný škrob, sušené vaječné žloutky 3%, sušená smetana, mascarpone prášek 1,9%, aroma, glukózový sirup, palmojádrový tuk, stabilizátory (fosforečnany sodné, difosforečnany), emulgátory (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mono- a diglyceridy mastných kyselin), zahušťovadlo (karagenan), mléčná bílkovina, kyselina (kyselina citronová), rozpustná káva 0,2%, sušené odtučněné mléko, barvivo (karoteny)
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1751 kJ/414 kcal, tuky 7,2 g (z toho nasycené 4,7 g), sacharidy 85,3 g (z toho cukry 45,9 g), vláknina 0,7 g, bílkoviny 1,7 g, sůl 0,07 g